Шовковський: На такому рівні суперники помилок не пробачають

Футболісти київського «Динамо» у матчі 1-го туру основного етапу Ліги Європи з рахунком 0:3 поступилися римському «Лаціо».

Як повідомляє пресслужба динамівців, підсумки поєдинку на прессконеренції підбив головний тренер українського клубу Олександр Шовковський, передає Укрінформ.

«Безумовно, дуже прикро програвати матчі, особливо на старті єврокубеів, та й загалом з таким рахунком. Але на такому рівні суперники помилок не пробачають. Ми подарували опоненту два голи, і м'ячі були забиті через центральну зону. Ми ще подивимося ці моменти, розберемо їх, але давати супернику таку фору неприпустимо.

Читайте також: «Динамо» програло «Лаціо» на старті Ліги Європи УЄФА

Ми виходили на цю гру і прагнули грати саме у футбол. Можна було закритися, чекати, але я хочу дати своїм гравцям можливість саме грати у футбол, створювати комбінації, завершувати їх. У нас були можливості, але ми пропустили через помилки саме в центрі захисту. І щось додати з цього приводу мені складно. Це, мабуть, свідчить про клас «Лаціо» - коли є такі можливості, вони їх використовують», - сказав Шовковський.

Фото: fcdynamo.com.