В Івано-Франківську пройшов дитячий фестиваль «Відкриті уроки футболу»

Соціальний проєкт УАФ «Відкриті уроки футболу» завітав до Івано-Франківська.

Як повідомляє УАФ, Захід для спілкування та встановлення дружніх зв'язків між дітьми відбувся 24 вересня на стадіоні «Хет-Трик Арена» за підтримки Івано-Франківської обласної асоціації футболу, передає Укрінформ.

Учасниками проєкту стали 72 дитини, серед яких - діти з особливими освітніми потребами, діти внутрішньо переміщених осіб, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти військовослужбовців. У заході взяла участь консультантка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Іванна Поліник.

Фестиваль розпочався з динамічної розминки. Далі команди розійшлися по секторах, на які було поділене футбольне поле. Усі мали змогу почергово займатися під керівництвом інструкторів-волонтерів на кожному із секторів. Учасники футбольного свята отримали незабутні враження, чудові емоції та досвід. А ще — радість від гри.

На завершення кожна дитина отримала від організаторів диплом учасника та ексклюзивну футболку від Української асоціації футболу.

Читайте також: Дівоча збірна України з футболу зіграє на Турнірі розвитку УЄФА в Молдові

Додамо, що проєкт УАФ та обласних асоціацій «Відкриті уроки футболу» реалізується за підтримки УЄФА.

Фото: ifff.if.ua.