Тренер футболістів «Шахтаря»: З «Аталантою» буде битва тактик

Головний тренер донецького «Шахтаря» Маріно Пушич відповів на запитання журналістів напередодні поєдинку Ліги чемпіонів проти футюолістів з «Аталанти» (Бергамо).

Як повідомляє пресслужба українського клубу, наставник зазначив, що цей матч буде битвою тактик, передає Укрінформ.

«Аталанта» - переможниця Ліги Європи УЄФА. Це дуже сильна команда - одна з найкращих у Європі за показниками минулого сезону. Звісно, має специфічну манеру гри - дуже сильно пресингує на певних ділянках поля. Ми всі знаємо, як суперник тисне на опонентів, змушує їх докладати максимум зусиль. Ми знаємо їхні сильні якості, але ми також знаємо і слабкі сторони. І можу сказати, що це буде дуже серйозна гра.

Як мені здається, ми непогано зіграли і гостях проти «Болоньї». Звичайно, ми зробили певні висновки після тієї гри, але розуміємо, що «Аталанта» демонструватиме трохи інший футбол. Від нас вимагатиметься докласти багато зусиль в різних аспектах гри. Вони знають нас, ми знаємо їх, тож буде досить цікаво. Вони знають, що ми намагаємося будувати нашу гру із глибини, я знаю, що вони високо пресингуватимуть. Це буде битва тактик», - сказав Маріно Пушич.

Зустріч «Шахтар» - «Аталанта» розпочнеться на 62-тисячній «Фельтінс Арені» німецького міста Гельзенкірхен о 19.45 за київським часом.

Читайте також: «Шахтар» приймає «Аталанту» в Лізі чемпіонів УЄФА

У першому турі «Шахтар» на виїзді зіграв внічию з італійською «Болоньєю» (0:0), а «Аталанта» вдома не змогла переграти лондонський «Арсенал» (0:0).

Фото: shakhtar.com.