Олександр Мішула допоможе «Дніпру» в Кубку Європи ФІБА

Чемпіон української чоловічої баскетбольної Суперліги «Дніпро» дозаявив на основний раунд Кубку Європи ФІБА досвідченого українського атакувального захисника Олександра Мішулу.

Як повідомляє ФБУ, Олександр Мішула є вихованцем «Дніпра», ставав з клубом віцечемпіоном України у 2015-у та 2018 роках, передає Укрінформ.

Від початку повномасштабного вторгнення Мішула грав за кордоном - у Чехії, на Кіпрі, в Угорщині, а минулий сезон закінчував у турецькому «Мерсіні», з яким став чемпіоном другого дивізіону. Нинішнього сезону баскетболіст перебував без клубу.

У лютому Олександр Мішула зіграв два матчі за національну збірну України у відборі на Євробаскет-2025. Проти Словенії та Португалії сумарно провів на майданчику 17 хвилин, у середньому набирав 3,5 очка.

«Дніпро» отримав місце в основному раунді Кубку Європи ФІБА, як одна з трьох кращих команд, що поступились у своїх матчах кваліфікації.

Український клуб потрапив до групи D, де також зіграють «Анвіл» (Польща), «Динамо Сассарі» (Італія) та «Спортинг» (Португалія). До наступного раунду вийдуть переможці 10-ти квартетів, а також шість кращих команд, що займуть другі місця.

Читайте також: Вікторія Балабан набрала 20 очок у грі за литовський БК «Нептунас»

Стартує «Дніпро» на груповому етапі Кубку Європи ФІБА вже найближчої середи, 9 жовтня, у Польщі матчем з «Анвілом».

Фото: fbu.ua.