Сьогодні українська футбольна молодіжка зіграє матч відбору Євро у Сербії

15 жовтня футболісти молодіжної збірної України проведуть в гостях свій свій заключний поєдинок у відбірковому турнірі Євро-2025 (U21) проти команди Сербії.

Як повідомляє пресслужба УАФ, матч відбудеться в місті Стара Пазова і розпочнеться о 21.30 за київським часом, передає Укрінформ.

Судитиме гру Сербія - Україна валлійська бригада арбітрів на чолі з Робертом Дженкінсоном.

«Синьо-жовті» здобули вісім перемог у дев'яти матчах і оформили путівку до фінального турніру. Залишилося визначити, з якого місця. Для першого потрібно перемагати в Сербії, оскільки розраховувати на осічку Англії з Азербайджаном не варто.

Турнірне становище у групі F: Україна - 24 очки, Англія - 22, Сербія - 13, Північна Ірландія - 10, Люксембург - 7, Азербайджан - 3.

Разом з Україною ліцензії для участі у форумі, що проходитиме з 11-го до 28 червня 2025 року, окрім господарки - Словаччини, вже мають Нідерланди, Іспанія, Данія, Німеччина, Англія та Португалія. Ще п'ять учасників визначаться за підсумками сьогоднішніх поєдинків групового етапу, а три - у матчах плей-офф 11—19 листопада.

Читайте також: Збірна України зіграла внічию з футболістами Чехії у матчі Ліги націй УЄФА

Формування пар стикового етапу заплановане на 17 жовтня. Жеребкування фінального турніру за участю 16-ти збірних (чотири групи по чотири команди) відбудеться 3 грудня у Братиславі.

Фото: uaf.ua.