Баскетбол: у чоловічій Першій лізі нинішнього сезону зіграють 16 команд

25 жовтня стартує новий сезон української чоловічої баскетбольної Першої ліги.

Як повідомляє пресслужба ФБУ, нинішнього сезону у Першій лізі зіграють 16 команд. Вони поділені на дві групи, передає Укрінформ.

Західна група: «Київ-Баскет-2», «КІВС-Львівська Політехніка», «Ужгород-КЗ ДЮСШ», «Рівне-2», «ЧЕ-Баскет-ЧОДЮСШ…, «ДіДіБао-2», «Хмельницький-2», «Старий Луцьк-Університет-2».

Центральна група: «Політехнік», «Інваспорт-СДЮСШОР-5», «Суми», «Чернігів», «Полтава», «Збірна м.Києва-Playmaker», «КЗ ДОСФКСП ім. С. Бубки», БІПА-2.

На першому етапі команди зіграють в своїх групах регулярний чемпіонат у два кола. Кращі чотири клуби з кожної групи сформують вісімку команди, які проведуть матчі ще в одне коло з урахуванням ігор на першому етапі. Усі ці вісім колективів зіграють у Фіналі восьми, де й будуть розіграні нагороди.

Перший тур регулярного чемпіонату чоловічої Першої ліги буде зіграний 25-27 жовтня у Чернівцях, Південному та Рівному, а також 1-3 листопада у Чернігові.

Читайте також: БК «Дніпро» вирушив до Португалії на матчі Кубка Європи ФІБА

Минулого сезону чемпіоном Першої ліги став БК «Вінниця», який гратиме у Вищій лізі. Срібні нагороди завоювали баскетболісти «Рівне-2», а «бронзу» здобула «Полтава».

Фото: fbu.ua.