Шовковський: У грі з «Рома» спробуємо використати свої моменти

Головний тренер футболістів київського «Динамо» Олександр Шовковський розповів про очікування від гостьового матчу основного етапу Ліги Європи проти італійської «Роми».

Як повідомляє пресслужба динамівців, Шовковський зазначив, що в обороні і в атаці його підопічні спробують використати моменти, на які було звернуто ввагу під час підготовки до цієї гри, передає Укрінформ.

«Ліга Європи - це другий турнір після Ліги чемпіонів, де грають команди, які, з одного боку, є невдахами, оскільки не потрапили до Ліги чемпіонів, а з іншого - вистпають на дуже високому рівні, майже завжди беруть участь у єврокубках. У цьому плані, якщо ми говоримо про футбол в Україні, то ми говоримо про виживання, а якщо ми кажемо про міжнародні турніри, то потрібно дивитися лише вперед і розуміти, що на сьогоднішній день ми здобуваємо певний досвід та робимо все від нас залежне, аби зростати і досягати, приміром, рівня тієї ж Серії А, яка входить до п'ятірки найкращих ліг Європи...

Я чудово розумію, що у нас буде непростий матч із командою, яка представляє один із топ-чемпіонатів Європи. І ми будемо намагатися використати ті моменти, на які звернули увагу під час підготовки до цієї гри - як в обороні, так і в атаці. У майбутньому поєдинку точно не зіграє Андрій Ярмоленко, якого ми всі привітали з 35-м днем народження, але через ушкодження він вимушений був залишитися у Києві, також нам не допоможуть Олександр Піхальонок, Володимир Шепелєв та Браян Себальйос», - розповів наставник киян.

Читайте також: Юнацька ліга УЄФА: «Динамо» зіграло внічию з «Марибором»

Матч «Рома» - «Динамо» розпочнеться на римському «Стадіо Олімпіко» о 19.45 за київським часом.

Фото: fcdynamo.com.