Мінцифри на Diia Summit представить кілька нових послуг

Під час першого від початку повномасштабної війни Diia Summit Міністерство цифрової трансформації представить українцям низку нових цифрових послуг.

Про це в інтерв’ю 24 каналу розповів віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає Укрінформ.

«Ми будемо презентувати кілька нових послуг, і вони досить проривні», - сказав Федоров.

Зокрема, віцепрем'єр анонсував оновлення послуги внесення змін про ФОП, яка стане автоматичною. Також буде запущено модернізований процес отримання кваліфікаційних документів моряка.

Крім того, презентують на форму і послугу єПідприємець - комплексний сервіс, який об'єднує 8 послуг для бізнесу і дозволяє отримувати їх за однією заявою.

Спільно з Міністерством внутрішніх справ запускається послуга з перереєстрації авто.

Читайте також: Федоров анонсував проєкти цифровізації, які будуть здійснені найближчим часом

«А ще у нас буде оновлення дизайну Дії. Ми давно цього не робили, і це буде, напевно, перше таке велике оновлення. У Дії дуже багато нових послуг, тому потрібно зробити інтерфейс більш зручним для користувачів», - додав Федоров.

Як повідомлялося, Україна готова ділитися досвідом диджиталізації зі стратегічними партнерами, зокрема щодо застосунку «Дія». 

Фото: Мінцифри