Закарпаття розсекретить приготування медової горілки

Упродовж двох днів – 17 та 18 лютого – в центрі Ужгорода, на набережній Незалежності, триватиме фестиваль-ярмарок "Медовуха-фест".

Про це повідомляє прес-служба управління туризму та курортів департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА. 

"Мед та медову продукцію представлятимуть найкращі бджолярі та пасічники з усієї Закарпатської області. Також до них долучаться закарпатські винороби, народні умільці та провідні фермерські господарства. Гостей розважатимуть концертною програмою і частуватимуть стравами закарпатської кухні", - йдеться в публікації.

Читайте також: Закарпаття кличе на особливий Тиждень угорських страв

"Родзинкою" ж свята цьогоріч стане майстер-клас із приготування горілки – медівки – та її дегустація.

Офіційне відкриття фестивалю-ярмарку "Медовуха-фест" відбудеться 17 лютого о 12 годині.