У тимчасово окупованому Донецьку повністю згорів торгівельний центр «Галактика»

Фото, відео

В окупованому російською армією з 2014 року місті Донецьк сьогодні повністю згорів торгівельний центр «Галактика». До окупації це був ТЦ «Амстор», який загарбники привласнили собі та перейменували.

Як передає Укрінформ, про це на своєму Телеграм-каналі повідомив український блогер та журналіст Денис Казанський та опублікував відповідне відео з міста.

«Донецьк. Горить віджатий супермаркет «Амстор», який злодії перейменували на «Галактику», - написав журналіст у своєму першому пості.

А у другому пості додав, що «віджатий «Амстор» у Донецьку повністю згорів».

Своєю чергою, сайт «Новини Донбасу» уточнив, що торговельний центр «Галактика» у Донецьку знаходиться у прифронтовому Петровському районі міста. Місцеві мешканці повідомляють, що пожежа почалася внаслідок обстрілу вдень 16 серпня.

«Російські військовослужбовці регулярно ведуть артилерійський вогонь із житлового кварталу у Петровському районі окупованого Донецька. Про це «Новинам Донбасу» розповіли місцеві жителі», - йдеться у публікації. Там зазначається, що взагалі російські окупанти перетворили Петровський район Донецька на свій військовий хаб, і тому є велика кількість доказів.

«Новини Донбасу» повідомляють, що внаслідок сьогоднішньої пожежі є жертви.

Читайте також: У загарбаному Донецьку - критична ситуація з постачанням інсуліну

Як повідомлялося, з 2014 року російські загарбники окупували Донецьк і частину Донецької області та створили там терористичне утворення «Донецьку народну республіку». Ця територія с тих пір перебуває під постійним впливом російської злочинної пропаганди, яка розповідає про «освобаждєніє» Донбасу від України.

Фото з соцмереж