До «навчального» процесу на ТОТ росіяни планують активніше залучати московських священників - ЦНС

На тимчасово окупованих територіях України загарбники наголошують на необхідності більшого втручання московської церкви у навчальний процес.

Про це повідомив Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«Росіяни планують більше залучати священників кремлівської церкви до навчального процесу з метою «духовно-морального виховання» молоді. Звичайно, що насправді так звані священнослужителі будуть пропагувати так званий «русский мир», а саме покірність царю, й насаджувати російську пропаганду лицемірства й брехні. Також саме на церкви покладена основна функція антизахідної риторики», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, наразі керівництво ручної церкви отримало вже завдання розробити комплекс занять та визначити відповідальних за їх проведення. Після цього вони мають направити свою концепцію до департаментів освіти при окупаційних адміністраціях.

Читайте також: Представництво Президента в АРК: У Криму діяли 49 українських релігійних громад, а зараз - жодної

ЦНС зауважує, що в умовах, коли ворог використовує школи як елемент знищення самосвідомості цілого покоління нації, саме на батьків лягає більша відповідальність за виховання дитини.

«Більше проводьте освітніх лекцій власним дітям та плекайте в них найкраще в противагу російській риториці війни й рабства», - закликав Центр нацспротиву.

Як повідомляв Укрінформ, на ТОТ Луганщини росіяни агітують школярів воювати проти України.

Фото: ЦНС