У Феодосії через удар по нафтобазі виник дефіцит пального для армії РФ - партизани

У Феодосії, в тимчасово окупованому Криму, після удару Сил оборони України по морському нафтовому терміналу 7 жовтня, виник дефіцит пального для збройних сил РФ. Окупанти масово створюють мобільні заправні станції, які постійно змінюють місця дислокації.

Про це повідомляє у Телеграмі партизанський рух "АТЕШ", передає Укрінформ.

"Агенти "АТЕШ" фіксують активні пересування військових бензовозів по всьому Криму. Руйнування нафтобази у Феодосії призвело до серйозного дефіциту пального для ЗС Росії. Окупанти масово створюють мобільні заправні станції, які постійно змінюють місця дислокації через страх удару по них", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що російське вище командування дало розпорядження обмежити перебування точок зберігання пального в одному місці понад 10-12 годин.

"Ця ситуація показує, що руйнація об'єктів такого масштабу критично позначається як на забезпеченні військ, так і на виконанні бойових завдань ЗС Росії", - додали в Телеграм-каналі.

Читайте також: Плетенчук - про удари по нафтобазі у Феодосії: Окупанти мають відчувати на собі, куди потрапили

Як повідомлялося, Сили оборони України в ніч проти 7 жовтня завдали успішного удару по морському нафтовому терміналу в тимчасово окупованій Феодосії. На нафтобазі загорілися щонайменше три резервуари, а ввечері 8 жовтня спалахнула цистерна з бензином, потім – з гасом.

Раніше Укрінформ повідомляв, що у Феодосії четвертий день горить нафтобаза, яку атакували Сили оборони.