На ТОТ Луганщини школярам роздають буклети, як правильно спілкуватися з окупантами

На тимчасово окупованій території Луганської області школярів учать "правильному спілкуванню" з російськими військовими.

Про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«У навчальних закладах на захоплених територіях Луганщини дітям роздають буклети із правилами, яких необхідно дотримуватися під час спілкування з військовими російської армії. Зокрема, вчителі в Айдарі акцентували увагу учнів та їхніх батьків, що правильне спілкування – запорука безпеки дитини. Наголошують, що у будь-якому разі озброєні росіяни не понесуть покарання за власні протиправні дії», - зазначив Лисогор.

Він також поінформував, що у "керівних колах" тимчасово окупованого Луганська триває дискусія щодо перегляду тарифів на перевезення пасажирів, адже чинний тариф у 20 рублів є економічно необґрунтованим, перевезення однієї особи коштує втричі дорожче.

Читайте також: На Луганщині у понад 200 окупованих росіянами населених пунктах немає жодного продуктового магазину

«Підрахунки проведені із врахуванням ціни на «дешеве російське пальне», на яке всі очікували 10 років. Місцеві колаборанти не можуть дійти згоди – значно збільшувати бюджетну дотацію перевізнику чи покласти ці витрати на населення та викликати обурення», - зазначив начальник Луганської ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, на ТОТ Луганщини, захопленій у 2022 році, затримки із виплатою заробітної плати стали регулярними.

Фото ілюстративне з соцмереж