Шерон Стоун запалила свічку на підтримку України

Американська акторка Шерон Стоун символічно запалила свічку, розфарбовану у кольори українського прапора, щоб підтримати народ України та Президента Володимира Зеленського.

Як передає Укрінформ, зірка опублікувала в Інстаграмі відповідне відео, яке вона підписала «Мир - це відповідь».

«Я запалюю цю свічку на честь українців і присвячую її президентові Зеленському та народу України, бо ми хочемо, щоб ви знали, що ми любимо вас. Нам дуже шкода, що гинуть люди, і ви у наших серцях», - сказала Стоун за кадром.

64-річна Шерон Стоун — американська акторка кіно та озвучення, продюсерка та модель. Вона є володаркою нагород «Золотий глобус» та «Еммі». Здобула міжнародну славу роботою в голлівудському блокбастері «Основний інстинкт». Номінантка «Оскара» як найкраща акторка у «Казино» (1995).

Як повідомляв Укрінформ, уперше з 1994 року гурт Pink Floyd випустив нову пісню Hey Hey Rise Up! (Гей, гей, ставай) з вокалом українського музиканта соліста гурту "Бумбокс" Андрія Хливнюка. Всі кошти, які будуть зібрані від продажів пісні, підуть на гуманітарну допомогу для України.

Нещодавно благодійний фонд All Within My Hands Foundation легендарної метал-групи Metallica пожертвував 500 тис. доларів США на допомогу українським біженцям.

Читайте також: Pink Floyd та Андрій Хливнюк випустили спільну пісню «Hey Hey Rise Up»

24 лютого російський президент путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.