Перша леді написала листа зі словами підтримки українцям на тимчасово захоплених територіях

Фото

Перша леді України Олена Зеленська в межах проєкту "Листи любові" написала листа зі словами підтримки й любові українцям на тимчасово окупованих територіях.

Про це дружина Президента України повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Написала листа зі словами підтримки й любові українцям на тимчасово окупованих територіях. Моє послання – одне з тисячі, що їх збирають у межах проєкту "Листи любові" для людей, які опинилися в заручниках окупаційного режиму. Нас розділяє лінія фронту, але зв’язок між нами не розірвати. Тож маємо всіма доступними способами підтримувати українців і дати їм зрозуміти, що це тимчасово. Що ми не забули про них і за них боремося", – зазначила Зеленська.

Вона розповіла, що на Івана Купала листи символічно запустили на вінках із берега Дніпра всього за 8 кілометрів від тимчасово окупованих територій Херсонської та Запорізької областей. Водночас у Києві послання запустили люди, чиї близькі стали заручниками загарбників, а також громадські активісти.

Читайте також: Зеленська отримала листа від першої леді США

Перша леді підкреслила, що всі охочі можуть написати свого листа любові на сайті. За її словами, організатори обіцяють, що обов’язково доставлять його українцям у тимчасовій окупації.

Проєкт "Листи любові" створений агенцією Gres Todorchuk за сприяння ГО "СВОІ", ГО "Молоді – ініціативні", Foundation UNION та CrimeaSOS.

Фото: Олена Зеленська, Facebook