Шмигаль відвідав реконструйоване укриття в одній зі шкіл Миколаєва

Фото

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль у межах робочої поїздки відвідав реконструйоване укриття в освітньому закладі Миколаєва, що може вмістити понад 500 учнів.

Про це глава уряду повідомив в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Навчання офлайн, де це можливо, один із пріоритетів роботи уряду в освітній галузі. Сьогодні ми ознайомилися з реконструйованим укриттям одного з навчальних закладів у Миколаєві. Це більш ніж 900 квадратних метрів освітніх просторів під землею, які одночасно можуть розмістити понад 500 учнів», - написав він.

Шмигаль уточнив, що модернізацію провели за благодійні кошти. Він висловив вдячність усім, хто долучився до збору. За його словами, відтепер у закладі є все необхідне для комфортного й безпечного навчання навіть під час повітряних тривог.

Читайте також: На Херсонщині облаштували «лікарню під землею»

«Загалом понад 70% шкіл області почали навчальний процес офлайн або у змішаній формі. Уряд спрямував регіону на облаштування шкільних укриттів понад 550 млн грн», - додав прем'єр.

Окрім цього, Шмигаль поспілкувався з учнями та вручив студентам закладів вищої освіти Миколаєва сертифікати на академічну стипендію Кабінету міністрів на перший семестр цього навчального року.

Читайте також: На Запоріжжі підземну школу будуватимуть за 15 кілометрів від лінії фронту

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль перебуває з робочою поїздкою на Миколаївщині. Зокрема, глава уряду ознайомився у Миколаєві з процесом установки двох когенераційних установок потужністю по 1,5 МВт, які забезпечать теплом понад 200 багатоквартирних житлових будинків.

Фото: Телеграм/Шмигаль