На Київщині відновили пошкоджені росіянами гуртожиток медколеджу та «пункт здоров’я»

Фото

У Київській області завершили відновлення гуртожитку Макарівського медичного коледжу та «пункту здоров’я» Гостомельського Центру первинної медико-санітарної допомоги, які зазнали пошкоджень унаслідок ударів російських військ у березні 2022 року.

Про це Київська обласна військова адміністрація повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, «пункт здоров’я» в селищі Озера Бучанського району відновили за підтримки міжнародного фонду «Партнерство за сильну Україну», котрий здійснив там поточний ремонт приміщень і їх оснащення.

У закладі відновили пошкоджені електромережі, мережі водопостачання й водовідведення, закупили для нього побутову техніку. Також у «пункті здоров’я» облаштували кризовий центр для внутрішньо переміщених осіб.

Читайте також: На Київщині капітально ремонтують зруйнований росіянами Лукашівський ліцей

Гуртожиток Макарівського медколеджу відновили за підтримки фонду «Партнерство за сильну Україну» та громадської організації «Будуємо Україну Разом». У будівлі відремонтували дах, замінили вікна, відновили перекриття. Гуртожиток забезпечили новими меблями, матрацами й побутовою технікою, відновили там санвузли і душові.

Як повідомляв Укрінформ, у Гостомелі Київської області здали в експлуатацію четвертий відбудований багатоквартирний будинок по вул. Рекунова, що зазнав руйнувань унаслідок дій російської армії на початку повномасштабного вторгнення.