У Тбілісі стався вибух в багатоквартирному будинку: є постраждалі

У столиці Грузії, місті Тбілісі, стався вибух у багатоквартирному будинку. Попередньо відомо, що постраждало 5 людей. 

Про це передає Укрінформ із посиланням на "Новини-Грузія".

Вибух пролунав у будинку ввечері 19 грудня в міському районі Вазісубані. Мешканець будинку розповів, що орієнтовно з різницею в 5 хвилин пролунали два вибухи.

Ймовірно, витік газу трапився в одній з квартир на першому поверсі. Вибух пошкодив стіни, автомобілі поруч, а також розбив вікна у квартирах. Пожежу на місці вибуху наразі вже ліквідували, зараз там працюють експерти-криміналісти.

Представник районної адміністрації Ніка Елісашвілі розповів, що п'ятеро людей постраждали через вибух в 9-поверховому житловому будинку.

"Серйозні опіки отримав господар квартири. Мешканці розповідають, що він працював у енергорозподільній компанії "Теласі". За їхніми словами, вибух стався, коли чоловік повернувся додому та увімкнув світло", – мовиться у повідомленні.

Постраждалого доправили в опіковий центр університетської клініки імені Хечінашвілі. Його стан наразі важкий. Окрім господаря квартири, постраждали 4 його сусідів, яких також доправили в лікарню.

Також відомо, що всіх мешканців будинку вже евакуювали. Влада надасть їм тимчасове житло та дозволять повернутись тільки тоді, коли експерти оцінять безпеку будівлі.