На аукціон Roseberys виставили малюнки британської королеви Вікторії

Фото

Ряд малюнків 19-століття, автором яких є британського королева Великої Британії Вікторія, виставили на продаж на аукціоні Roseberys.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

Аукціон запланований на 9 липня.

Три ескізи були зроблені, коли британська королева, яка правила з 1837 року до своєї смерті в 1901 році, була ще принцесою і їй було лише 14 років. 

Датовані липнем 1833 року, кожен з них зображує окрему фігуру на коні – лицаря, жінку та жінку в вуалі.

Четвертий малюнок датується 1838 роком, через рік після того, як королева Вікторія зійшла на трон. На ньому зображено сидячу жінку з короною та поясом, яка не відрізняється від самої Вікторії зовнішнім виглядом, та написано «Її Величність».

Аукціонний дім Roseberys встановив орієнтовну початкову ціну від 1500 до 2500 фунтів стерлінгів за весь цей художній альбом Вікторії.

За словами представниці Roseberys Шарлотти Рассел, цей альбом, ймовірно, зібрала Августа Гейтер, невістка Джорджа Гейтера, яка написала коронаційний портрет королеви Вікторії та була її придворним художником протягом багатьох років.

Читайте також: У Британії відбувся парад коргі до річниці смерті королеви Єлизавети II

Минулого року дві картини королеви із зображенням вазонів з квітами були знайдені в англійському котеджі та продані за 19 500 фунтів стерлінгів.

Як повідомляв Укрінформ, на аукціоні в англійському місті Пензанс продали за 1 500 фунтів стерлінгів лист принцеси Вельської Діани, який вона написала чоловікові, що помирав від СНІДу.