«Хезболла» атакувала військові бази Ізраїлю 200 ракетами та роєм безпілотників

Угруповання «Хезболла» заявило у четвер про атаки 200 ракетами та роєм безпілотників на кілька військових баз на півночі Ізраїлю.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Times of Israel.

У «Хезболлі» зазначили, що ця атака була відповіддю за вбивство старшого командира Мухаммада Насера під час учорашнього авіаудару з боку Ізраїлю. Насер командував одним із трьох регіональних підрозділів «Хезболли» на півдні Лівану.

Ізраїльська національна медслужба Маґен Давід Адом повідомила про надання допомоги двом людям, які зазнали легких поранень після падіння, коли вони бігли до укриттів під час ракетної атаки.

Водночас в Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) стверджують, що «Хезболла» випустила 160 ракет і 15 безпілотників по півночі країни. Ізраїльські військові заявили, що багато із дронів «Хезболли» були збиті засобами ППО.

Там додали, що внаслідок атаки виникли пожежі. Інформації про загиблих внаслідок нападу «Хезболли» наразі немає.

У ЦАХАЛі також заявили про здійснення хвилі авіаударів по півдню Лівану після масованої атаки «Хезболли» у четвер. Наразі військовими Ізраїлю було вражено кілька систем залпового вогню.

Читайте також: Ізраїль вестиме війну в Газі до повної ліквідації ХАМАСу - Нетаньягу

Як повідомляв Укрінформ, 30 червня внаслідок дронової атаки угруповання “Хезболла”було поранено 18 ізраїльських військових.

Фото: Ayal Margolin/Flash90, ілюстративне