«Хезболла» погрожує Ізраїлю новими ударами за вбивство одного зі своїх ватажків

Угруповання «Хезболла», яке в четвер завдало масштабного удару по Ізраїлю з використанням ракет і безпілотників, пригрозило новими атаками у відповідь на ліквідацію одного зі своїх вищих командирів.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Reuters.

Високопоставлений представник "Хезболли" Хашем Сафіддін, виступаючи в Бейруті на заході, присвяченому пам'яті Мохаммеда Насера, заявив, що угруповання розширить географію ударів.

"Серія ударів у відповідь триватиме, і ця серія буде спрямована на нові об'єкти - ворог навіть не очікує, що вони будуть уражені", - сказав Сафіддін.

Уламки деяких збитих безпілотників та осколки ракет, якими "Хезболла" атакувала Ізраїль 4 липня, спричинили пожежі, але обійшлося без постраждалих.

Читайте також: В Ізраїлі внаслідок атаки дронів Хезболли постраждали 18 військових

За даними ЦАХАЛу, своєю чергою військово-повітряні сили Ізраїлю завдали ударів по військових об'єктах "Хезболли" в районах двох сіл на півдні Лівану.

Як повідомляв Укрінформ, "Хезболла" заявила, що запустила понад 200 ракет і значну кількість безпілотників по 10 ізраїльських військових об'єктах у відповідь на ліквідацію Ізраїлем на півдні Лівану.одного з найвищих командирів угруповання Мохаммеда Насера.

Фото ілюстративне: Ayal Margolin/Flash90