Меланія Трамп звернулася до американців після замаху на чоловіка

Дружина екс-президента США Дональда Трампа Меланія зробила заяву після замаху на свого чоловіка під час передвиборчого мітингу в штаті Пенсільванія.

Як передає Укрінформ, про це вона написала у соцмережі X.

Меланія Трамп заявила, що зараз думає про своїх співвітчизників-американців та вважає їх "унікальним союзом".

"Америко, тканина нашої тендітної нації пошматована, але наша мужність та здоровий глузд повинні піднятися і знову об'єднати нас в одне ціле. Коли я побачила, як жорстока куля влучила в мого чоловіка Дональда, я зрозуміла, що моє життя та життя Беррона (сина подружжя - ред.) перебувають на межі руйнівних змін", — написала вона.

Меланія Трамп подякувала агентам спецслужб та правоохоронцям, які захищали 45-го президента США, а також висловила співчуття родинам постраждалих під час стрілянини людей.

Вона наголосила, що не можна забувати про любов, співчуття, доброту та емпатію через різні політичні погляди, а також закликала до негайного возз'єднання.

Читайте також: Чарльз ІІІ написав листа Трампу після замаху

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок стрілянини, що сталася в суботу в Пенсільванії під час мітингу Трампа, загинула одна особа, експрезидент отримав незначне ушкодження, ще двоє людей зазнали серйозних поранень. Стрільця ліквідував снайпер Секретної служби.

Трамп заявив, що куля пробила йому праве вухо.

У короткому зверненні до нації у неділю вдень президент США Джо Байден закликав американців до єдності – попри всі політичні розбіжності – на тлі замаху на вбивство Трампа.

Фото: Andrea Hanks