Трамп анонсував своє інтерв'ю Ілону Маску

Кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що 12 серпня дасть інтерв'ю генеральному директору компаній Tesla і SpaceX Ілону Маску.

Про це повідомляє CNBС News, передає Укрінформ.

«У понеділок увечері я дам велике інтерв'ю з Ілоном Маском - деталі згодом!» - написав Трамп у своїй соцмережі Truth Social.

У понеділок виборча комісія Північної Кароліни повідомила про початок розслідування щодо створеного Маском комітету політичних дій America PAC на підтримку Трампа після отримання скарги про те, що комітет збирав особисті дані користувачів сайту і не допомогав їм зареєструватися для участі в голосуванні, як було обіцяно. За діяльністю America PAC також стежать Генеральна прокуратура Північної Кароліни і держсекретар штату Мічиган.

Читайте також: Гарріс і Трамп на сьогодні мають рівні шанси на перемогу у ключових штатах

Маск є власником соцмережі X, раніше відома як Твіттер. У січні 2021 року Трампу заборонили користуватися Твіттером в останні дні його президентського терміну. Обліковий запис Трампа на платформі X був відновлений наступного року після завершення купівлі компанії Маском.

Як повідомлялося, раніше у ЗМІ з'явилась інформація, що Маск зробив пожертву фонду America PAC, який виступає на підтримку Дональда Трампа у передвиборчій кампанії. Сума внеску не називалася.

Згодом мільярдер спростував повідомлення про те, що він нібито жертвує 45 мільйонів доларів щомісяця у фонд підтримки президентської кампанії Трампа.

Фото: AA