Трамп каже, що його зовнішність набагато краща, ніж у Гарріс

Кандидат у на посаду президента від республіканців Дональд Трамп заявив у суботу на мітингу в Пенсильванії, що його зовнішність значно краща, ніж у кандидатки від демократів Камали Гарріс.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Hill.

«Я набагато краще виглядаю, ніж вона. Я краще виглядаю, ніж Камала», – сказав він, посилаючись на обкладинку журналу Time, на якій зображено Гарріс.

Читайте також: Гарріс випереджає Трампа у п’яти з семи ключових штатів

«У журналі Time немає її фотографії, – пояснив він. – У них є неймовірний художник, який намалював її. Вони зробили багато фотографій, але вони не підійшли, тому вони найняли художника, який намалював її».

Photo-illustration by Neil Jamieson for TIME (Source Photos: Harris: Andrew Harnik—Getty Images; Getty Images

Під обкладинкою із зображенням Гарріс у номері Time, який виходить у другій половині серпня, вказано: «Фотоілюстрація Ніла Джеймісона для TIME (Використано фото Гарріс: Andrew Harnik – Getty Images; Getty Images)».

Photo-illustration by TIME; Getty Images

У попередньому номері – за першу половину серпня – на обкладинці розміщено фото Гарріс, яка заходить «в кадр», а Байден, обличчя якого не видно, виходить.

Як повідомляв Укрінформ, Трамп, який повернувся до практики надання образливих імен, безуспішно шукає прізвисько для Гарріс.