Apple представить новий iPhone уже 9 вересня - Bloomberg

Американська компанія Apple Inc. розіслала запрошення на проведення презентації нових продуктів у своїй штаб-квартирі 9 вересня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Bloomberg.

Компанія в понеділок оголосила, що презентація відбудеться в Apple Park у Каліфорнії, а темою заходу стане: «Настав час сяяти».

За словами співрозмовників, раніше Apple готувалася провести презентацію 10 вересня, але тепер це відбудеться на день раніше.

Зазначається, що 10 вересня - дата перших президентських дебатів між демократкою і віцепрезиденткою США Камалою Гарріс і кандидатом від Республіканської партії й експрезидентом Дональдом Трампом.

Очікується, що iPhone 16 матиме більші екрани на моделях Pro і нові функції камери, такі як спеціальна кнопка для фотографування. Компанія також випускає набір інструментів штучного інтелекту під назвою Apple Intelligence.

Читайте також: Apple і Meta обговорюють можливість інтеграції штучного інтелекту в iPhone

Однак загалом телефони не надто відрізнятимуться від минулорічних моделей.

Як повідомляв Укрінформ, компанія Apple зобов’язалася забезпечити безкоштовний доступ в операційній системі iOS до інших безконтактних платіжних систем, без необхідності використовувати додатки Apple Pay або Apple Wallet.