Трамп відмовився від дебатів з Гарріс на CNN: «Занадто пізно»

Кандидат на посаду президента США від республіканців Дональд Трамп відхилив запрошення телеканалу CNN на теледебати з висуванкою Демократичної партії Камалою Гарріс після того, яка вона дала згоду на їх проведення.

Як передає Укрінформ з посиланням на The Hill, про це експрезидент заявив у суботу під час виборчого заходу у Вілмінгтоні штату Північна Кароліна.

«Вона провела одні дебати. Я провів два. Занадто пізно проводити ще одні. Я б із задоволенням, значною мірою, але вже занадто пізно. Голоси віддані», – сказав Трамп.

За його словами, у Гарріс «був шанс зробити це на (телеканалі) Fox».

«Ви знаєте, Fox запросив нас, і я чекав, чекав, але вони відмовилися. Вони відмовили, а тепер вона хоче провести дебати на CNN прямо перед виборами, тому що вона сильно програє», – заявив кандидат.

Зазначається, що кампанія Трампа в Північній Кароліні зіткнулася з проблемою місцевого рівня. У четвер CNN розмістив публікацію, відповідно до якої 2010 року кандидат на посаду губернатора від Республіканської партії афроамериканець Марк Робінсон на форумі порносайту Nude Africa назвав себе «чорношкірим нацистом» і висловився за повернення рабства. Чимало його коментарів мали «розпусний характер».

Читайте також: Гарріс прокоментувала майбутню зустріч із Зеленським у Білому домі

Перші телевізійні дебати між кандидатами в президенти відбулися та телеканалі ABC News 10 вересня.

63% учасників опитування телеканалу CNN, проведеного SSRS серед зареєстрованих виборців, вважають, що на теледебатах краще виступила кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс.

Президентські вибори у США відбудеться 5 листопада.

Як повідомляв Укрінформ, Гарріс у суботу прийняла запрошення американського телеканалу CNN на дебати з Трампом 23 жовтня.

Фото: Justin Sullivan/Getty Images