Гарріс випереджає Трампа на п'ять пунктів

Опитування

За результатами нового національного опитування NBC News, Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа на 5 відсоткових пунктів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NBC News.

Зазначається, що залишається трохи більш як шість тижнів до дня виборів, і чинна віцепрезидентка Камала Гарріс випереджає колишнього президента США Дональда Трампа на 5 пунктів серед зареєстрованих виборців, із результатом 49% проти 44%.

Хоча цей результат перебуває в межах похибки, це значне зрушення у порівнянні з липневим опитуванням, коли Трамп випереджав на 2 бали до виходу з виборчих перегонів президента Джо Байдена.

На запитання про ставлення до Гарріс після того, як вона стала кандидатом, 48% з 1000 зареєстрованих виборців відповіли, що позитивно, порівняно з 32% у липні – це найбільший стрибок серед рейтингів політиків, опитаних NBC, із часів зростання прихильності до президента Джорджа Буша-молодшого після терактів 11 вересня 2001 року.

Відповідаючи на запитання про Дональда Трампа, 40% опитаних сказали, що ставляться до нього позитивно, порівняно з 38% у липні, повідомляє телеканал. Опитування було проведене 13-17 вересня, має похибку в 3%.

Окреме опитування CBS News також показало, що Камала Гарріс випереджає Трампа на 4 відсоткових пункти, серед тих, хто має намір голосувати, з похибкою плюс-мінус 2%.

Читайте також: Трамп та Гарріс замість дебатів можуть дати окремі інтерв'ю - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у США пройшли перші телевізійні дебати між кандидатами в президенти від Демократичної партії Камалою Гарріс та Республіканської – Дональдом Трампом.

63% учасників опитування телеканалу CNN, проведеного SSRS серед зареєстрованих виборців, вважають, що на теледебатах краще виступила Гарріс.

Президентські вибори у США відбудуться 5 листопада.

Фото: Facebook / Kamala Harris