Гарріс випереджає Трампа на 3% - Reuters/Ipsos

Опитування

Віцепрезидентка США демократка Камала Гарріс випереджає колишнього президента-республіканця Дональда Трампа з незначним відривом - 46% проти 43%.

Такі дані показало нове опитування Reuters/Ipsos, передає Укрінформ.

Опитування тривало шість днів і завершилося 21 жовтня. Нові дані мало відрізняються від попереднього опитування, де Гарріс отримала 45% проти 42% у Трампа.

Нове опитування показало, що виборці в цілому підтримують підхід Трампа до питань стану економіки та імміграції. Гарріс лідирувала в питаннях політики щодо абортів та охорони здоров'я.

Близько 70% заявили, що вартість життя зростає в неправильному напрямку, 60% сказали, що економіка рухається в неправильному напрямку, 65% зазначили те ж саме про імміграційну політику.

Читайте також: У McDonald's заявили, що не дозволяли Трампу продавати картоплю-фрі

Виборці також заявили, що економіка та імміграція, разом із загрозами демократії, є найважливішими проблемами країни. Відповідаючи на запитання, який кандидат має кращий підхід до цих питань, Трамп лідирував у питанні економіки - 46% проти 38% і в питанні імміграції - 48% проти 35%.

Імміграція також стала питанням №1, коли респондентів запитали, на чому наступному президенту слід зосередитися в перші 100 днів перебування на посаді. Близько 35% обрали імміграцію, 11% вказали на нерівність у доходах і 10% - на охорону здоров'я та податки.

Як повідомляв Укрінформ, Дональд Трамп заявив, що не буде йти на дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс.

Фото: АА