Де Ніро та Ді Капріо підтримали Гарріс у передвиборчій кампанії

Актори Роберт Де Ніро та Леонардо Ді Капріо підтримали Камалу Гарріс у передвиборчій кампанії та закликали виборців у Філадельфії прийти на голосування, що відбудеться 5 листопада.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CBS News.

Обидва актори разом з іншими зірками, серед яких Керрі Вашингтон, Тесса Томпсон та Браян Тайрі Генрі, виступили на заході, який організувала влада Філадельфії на підтримку Гарріс, щоб збільшити явку виборців.

На заході Роберт Де Ніро відкрито висловлював свою позицію щодо кандидата у президенти від республіканців Дональда Трампа: "Наш вибір не може бути чіткішим, і цей вибір — віцепрезидент Камала Гарріс", - сказав він.

Читайте також: Вибори у США: The Washington Post уперше не оголосить про підтримку одного з кандидатів

Як повідомлялося, у березні 2022 року Леонардо ді Капріо пожертвував на потреби Збройних сил України 10 мільйонів доларів.

Більшість опитувань свідчать про напружену боротьбу між кандидатами на посаду президента США Дональдом Трампом та Камалою Гарріс, причому один кандидат випереджає іншого у різних виборчих питаннях. Наприклад, коли йдеться про економіку, Трамп випереджає, але коли справа стосується гендерних питань та прав жінок, Гарріс виглядає явним переможцем.

Фото: РАР