У МКІП поділилися рецептом приготування пампушок
У Міністерстві культури та інформаційної політики поділилися рецептом приготування пампушок від кухаря Євгена Клопотенка.
Як передає Укрінформ, про це йдеться у дописі МКІП у Фейсбуці.
"Який же справжній український борщ без пампушок? Доки ми налаштовуємося на онлайн-презентацію «Культура приготування українського борщу», можемо приготувати пампушки - різновид національної випічки, яка відмінно доповнює український борщ", - йдеться у дописі.
У МКІП зазначають, що "місце «народження» апетитного акомпанементу - Одеса". Наприкінці XIX століття пампушка з часником стала надбанням не тільки одеситів, але і всіх українців. Пухтелик посів своє особливе місце в серцях та на кухнях українців. Наразі існує більше 50 рецептів славнозвісних пампушок, наприклад, з солодким сиропом чи грибним соусом.
"Євген Клопотенко, знаний кулінарний майстер та головний диригент онлайн-презентації «Культура приготування українського борщу» ділиться класичним рецептом. Втілюйте поради за посиланням", - додають у міністерстві.
Як повідомлялося, Міністерство культури та інформаційної політики 5 березня проведе онлайн-презентацію приготування українського борщу.
Фото: https://klopotenko.com/