Данілов: Україна на 500 днів стала ближче до перемоги

Данілов: Україна на 500 днів стала ближче до перемоги

Укрінформ
Україна на 500 днів стала ближче до перемоги, наголошує секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

Як передає Укрінформ, він написав у Фейсбуці.

За словами Данілова, три дні знадобилось, щоби зруйнувати міф про "другу армію", 49 днів – щоби відправити на дно крейсер "Москва" і 61 – щоби зібрати "Рамштайн".

Як нагадав секретар РНБО, за 126 днів був звільнений острів Зміїний, а за 230 днів "сильно "втомився" так званий "Кримський міст".

"На 260-й день українські воїни скинули російського півня й підняли український прапор над Херсоном", - зауважив Данілов. 

Через 301 день після початку війни Президент України виступив у Конгресі США. "Рішення про виділення "Леопардів" ухвалюють через 335 днів, а F16 – через 449", - підкреслив секретар РНБО.

За його словами, на 361-й день російської агресії Президент США прогулюється Михайлівською площею Києва.

Читайте також: Росія за 500 днів вбила в Україні понад 10,5 тисячі цивільних і скоїла 94 тисячі воєнних злочинів

"433 дні знадобилось, щоби невідомі антифашисти і противники війни надіслали привіт дроном по Кремлю. На 485-й день "бунт Пригожина" всьому світу продемонстрував гнилість та безсилля путінської Росії", - зазначив Данілов. 

Він наголосив: "500 днів війни. Годинник Судного дня кінця Путіна і Росії. Хід стрілок невідворотний… На 500 днів ми стали ближче до нашої Перемоги" і додав: "Неможливо перемогти народ, який бореться за свободу і справедливість. Рух історії її тектонічних плит розпочався і в цьому русі правда на нашому боці".

Як повідомлялося, 24 лютого 2022 року Росія розпочала криваве, неспровоковане, варварське повномасштабне вторгнення в Україну. Проте "спецоперація", яка, за задумом загарбників, мала тривати лише два тижні, затягнулася вже на 500 днів.

У Міністерстві оборони підбили підсумки 500 днів широкомасштабної війни Росії проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-