Сили оборони повністю контролюють усю протяжність кордону з Білоруссю - Демченко

Сили оборони повністю контролюють усю протяжність кордону з Білоруссю - Демченко

Укрінформ
За останній період на кордоні з Білоруссю ситуація суттєвих змін не зазнала, якихось нестандартних ситуацій не зафіксовано.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

«За останній період на кордоні з Білоруссю ситуація суттєвих змін не зазнала. Якихось нестандартних ситуацій, або ситуацій, за яких відбувалася б дестабілізація з того боку, на щастя, не фіксується. Всі складові Сил оборони нашої країни: прикордонники і Збройні сили, Національна гвардія, - які також посилюють цей напрямок, повністю контролюють усю протяжність кордону з Білоруссю», - розповів Демченко.

Він нагадав, що кордон з Білоруссю – це понад тисячу кілометрів.

Читайте також: На кордоні з Білоруссю група порушників ледь не підірвалася на мінах - ДПСУ

«Від Волині до Чернігівщини наші дії направлені на те, щоб укріплювати лінію кордону і прикордоння. Власне, бути готовими до розвитку будь-яких ситуацій, допоки Білорусь залишатиметься під впливом країни-агресора, яка розв’язала проти нас війну», - зауважив речник ДПСУ.

Як повідомляв Укрінформ, у Польщі 17 вересня зафіксували понад 110 спроб порушення кордону з території Білорусі. Нелегали демонстрували агресивні дії щодо польських патрулів, кидаючи в них гілками дерев.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-