Україна переходить на прямі контракти з виробниками озброєння - Міноборони

Україна переходить на прямі контракти з виробниками озброєння - Міноборони

Укрінформ
Україна прагне перейти на прямі контракти з виробниками озброєння.

Як передає Укрінформ, про це заступник міністра оборони Дмитро Кліменков повідомив під час зустрічі з віцепрезидентом з продажів та розвитку бізнесу EOS Defence Systems, бригадним генералом Скоттом Хіксом та віцепрезидентом із глобальних продажів та маркетингу EOS Defence Systems Марком Ессігом.

Фото: Міноборони

"Україна продовжує активно працювати над модернізацією своїх оборонних можливостей та розширенням міжнародного співробітництва. Перехід на прямі контракти з виробниками озброєння дозволить знизити залежність від посередників та підвищити нашу обороноздатність", - зазначив Кліменков.

Читайте також: Міноборони реформує напрямок матеріального забезпечення ЗСУ

Під час зустрічі обговорювалися питання співпраці у галузі оборонних технологій та можливості взаємодії між Україною та EOS Defence Systems. Крім того, австралійська сторона висловила бажання локалізувати виробництво в Україні.

Австралійська компанія EOS Defence Systems спеціалізується на технологіях, що дозволяють інтегрувати системи озброєнь до широкого переліку платформ сухопутного і морського використання. Зокрема, серед продуктів фірми – рішення для боротьби з безпілотними літальними апаратами та наземними цілями.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони отримало список кандидатів із шести країн світу на посади незалежних членів наглядової ради Агенції оборонних закупівель.

Перше фото: Depositphotos

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-