Нафта дорожчає на тлі даних про запаси у США та лісових пожеж у Канаді

Нафта дорожчає на тлі даних про запаси у США та лісових пожеж у Канаді

Укрінформ
Ціни на нафту в середу, 24 липня, зростають із мінімумів більш ніж за 1,5 місяця, трейдери оцінюють неофіційні дані про запаси у США.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє enkorr.

Вартість вересневих ф'ючерсів на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $81,2 за барель, що на $0,19 (0,23%) вище, ніж на закриття попередніх торгів. У вівторок ці контракти здешевшали на $1,39 (1,7%), до $81,01 за барель.

Ф'ючерси на нафту WTI на вересень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) піднялися в ціні на $0,2 (0,26%), до $77,16 за барель. За підсумками попередньої сесії вартість цих контрактів зменшилася на $1,44 (1,8%), до $76,96 за барель.

Обидві марки напередодні поновили мінімуми з 7 червня.

Оприлюднені у вівторок дані Американського інституту нафти (API) показали зниження запасів нафти в країні за тиждень на 3,9 млн барелів. Офіційні дані про резерви буде опубліковано о 17:30 за київським часом.

Читайте також: Індонезія відновлює купівлю російської нафти після багаторічної перерви - Reuters

Підтримку нафтових котирувань також надає ризик короткострокових перебоїв у постачаннях на тлі лісових пожеж у Канаді, через які під загрозою перебуває понад 10% місцевого видобутку, пише Trading Economics.

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто зявив, що поки Україна не відновить транзит нафти “Лукойл”, Угорщина блокуватиме виплати воєнних відшкодувань державам-членам Євросоюзу з бюджету ЄС.

Фото: Bloomberg

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-