Ціни на нафту еталонних марок помірно зростають

Ціни на нафту еталонних марок помірно зростають

Укрінформ
Ціни на нафту еталонних марок у середу, 7 серпня, зростають після невеликого підвищення за підсумками попередньої сесії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє enkorr.

Вартість жовтневих ф'ючерсів на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures за даними на 8.20 за київським часом становить $76,75 за барель, що на $0,27 (0,35%) вище, ніж на закриття попередніх торгів. У вівторок ці контракти здорожчали на $0,18 (0,2%), до $76,48 за барель.

Ф'ючерси на нафту WTI на вересень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) зросли в ціні на цей час на $0,3 (0,41%), до $73,5 за барель. За підсумками попередньої сесії вартість цих контрактів збільшилася на $0,26 (0,4%), до $73,2 за барель.

Увагу трейдерів, як і раніше, сфокусовано на ситуації на Близькому Сході, ринки чекають на атаки Ірану на Ізраїль після нещодавнього вбивства в Тегерані глави ХАМАС Ісмаїла Ханії.

Читайте також: У липні обвалився експорт російської нафти - ЗМІ

Тиск на нафтовий ринок чинять побоювання трейдерів щодо перспектив попиту на нафту, враховуючи сигнали послаблення економік Китаю й США.

Статдані, опубліковані в середу, показали уповільнення темпів зростання в КНР у липні за більш суттєвого, ніж очікувалося, підвищення імпорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-