У вівторок запланований імпорт 13,3 тисячі МВт-год. електроенергії

У вівторок запланований імпорт 13,3 тисячі МВт-год. електроенергії

Укрінформ
У вівторок, 3 вересня, запланований імпорт електроенергії із сусідніх країн до України становить 13,3 тис. МВт-год., експорт не здійснюється.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НЕК "Укренерго" у Фейсбуці.

"Імпорт: протягом доби з Польщі, Румунії, Словаччини, Угорщини, Молдови. Загальним обсягом 13 256 МВт-год, з максимальною потужністю в окремі години до 905 МВт. Експорт: не відбувається і не передбачається", - йдеться у повідомленні.

В Укренерго наголосили, що станом на 9:30 вівторка рівень споживання на 2,7% менший, ніж попередньої доби. У понеділок, 2 вересня, максимум споживання був на рівні попереднього робочого дня – п’ятниці, 30 серпня.

Читайте також: Укренерго фіксує тенденцію до зниження споживання електрики

"Нагадуємо, що зараз українська енергосистема відновлюється після дев’яти масованих атак росіян, у ній зберігається дефіцит потужності, а на енергооб’єктах тривають аварійні та планові ремонти. Тож, коли електроенергія з’являється за графіком, споживайте її, будь ласка, ощадливо", - зауважили в Укренерго.

Як повідомлялося, 3 вересня плануються такі обсяги обмеження споживання електрики: 6:00 - 12:00 - дві черги відключень; 12:00 - 16:00 - одна черга; 16:00 - 24:00 - дві черги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-