АРМА шукає оцінювача та управителя земельних ділянок Медведчука і Козака

АРМА шукає оцінювача та управителя земельних ділянок Медведчука і Козака

Укрінформ
Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголосило конкурс на пошук оцінювача та управителя для 53,1 га земельних ділянок у Києві, пов'язаних із Віктором Медведчуком і Тарасом Козаком.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба АРМА.

«АРМА оголосило конкурси на пошук оцінювача та управителя 53,1 га землі у Києві, якими через довірених осіб володіли <...> Віктор Медведчук і Тарас Козак», - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що земельні ділянки розташовані у Дарницькому районі столиці. Частина території забудована дачними будинками, значна частина має вихід до річки Дніпро.

Ухвалою Печерського районного суду на ці активи накладено арешт із забороною права відчуження, розпорядження та користування. АРМА передано в управління корпоративні права кількох підприємств та земельні ділянки.

Читайте також: АРМА передасть 148 картин Медведчука Національному художньому музею

Прийом документів від потенційних оцінювачів триває до 15:00 17 вересня 2024 року, від потенційних управителів - до 15:00 3 жовтня 2024 року.

Як повідомляв Укрінформ, Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) отримало в управління земельні ділянки у Києві, що належали Віктору Медведчуку та Тарасу Козаку. Серед переданих активів - корпоративні права ПП «Орєст», ТОВ «Осокорки-7», ТОВ «Академ-Клуб», ПП «Фірма «Вікторія» та земельні ділянки площею більш як 49 га.

Фото: 24TV.UA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-