Пошук

Пошук "правильної" зарядної станції значно полегшується із BLUETTI

Реклама
Укрінформ
Безперебійний доступ до електрики не завжди можливий, тому що сьогодні для більшості українців це є проблемою.

Розв'яжуть цю проблему - зарядні станції Bluetti, за допомогою яких можна відновити нормальну роботу електронних систем і приладів. Їх також можна використовувати, як аварійне джерело енергії в будинку, офісі або на промисловому об'єкті.

Одна з особливостей станцій Bluetti – значна кількість циклів зарядки та розряду. Відповідно до заяв виробника, акумулятори витримують від 2 500 до 3 500 циклів. Ознайомитися з широким асортиментом обладнання можна за посиланням https://stylus.ua/zaryadnye-stancii/proizvoditel:bluetti/, де є детальний опис кожної моделі. Візуальна оцінка можлива за допомогою високоякісних реальних фотографій.

Можливості і параметри зарядних станцій

Як і багато інших генераторів, дані станції забезпечують передачу електроенергії через розетку. Зарядка від нуля до максимуму займає до 12,5 годин. По своєму функціоналу і можливостям пристрій схоже на величезний Power Bank.

Серед ключових можливостей і переваг можна виділити кілька моментів:

  • одночасна зарядка кількох приладів (до пристрою можна підключити будь-який гаджет, але потрібно пам'ятати про показники потужності);
  • гнучка зарядка (портативна система зарядки може живится від мережі 220 В, сонячної батареї або акумулятора 12 В з використанням адаптера);
  • зміна пікової навантаження (при наявності двотарифного лічильника станцію можна заряджати тоді, коли тариф дешевше, відтак економити на роботі домашніх приладів);
  • мобільне управління (станцію можна підключити через Wi-Fi для дистанційного керування, це дає можливість змінювати різні параметри та задані характеристики).

Зарядні станції захищені за стандартом IP67. Застосування мережевого адаптера і сонячної батареї уможливолює скоротити час зарядки до 2-2,5 годин. Бажано застосувати фірмові панелі BLUETTI SP120 (120 Вт) або BLUETTI SP200 (200 Вт).

Де купити зарядні станції Bluetti?

Інтернет-магазин «Stylus» - відмінне місце, де можна придбати зарядні станції Bluetti потужністю від 300 до 9 000 Вт під будь-які завдання і цілі. В основі застосовується кілька видів батарей, включаючи Li-ion, LIFePO4 і NMC. Кожен із варіантів має свої властивості та переваги. Прилади можуть підтримувати функцію бездротової зарядки та інші можливості для зручності користувачів.

Окремі моделі мають дисплей для контролю основних показників, вбудовану сонячну батарею, ліхтарик, а також генератор і керування за допомогою смартфону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-