Стефанішина візьме участь у зустрічі міністрів Веймарського трикутника у Польщі

Стефанішина візьме участь у зустрічі міністрів Веймарського трикутника у Польщі

Укрінформ
Віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина візьме участь у зустрічі міністрів країн Веймарського трикутника, що відбудеться 12 травня у замку в населеному пункті Курнік на заході РП.

Про це повідомляє Інформаційний центр уряду Польщі, передає Укрінформ. 

Як зазначається, 12 травня відбудеться зустріч Стефанішиної з польським міністром з питань ЄС Шимона Шинковського вель Сенка, міністром з європейських питань Франції Лоуренс Бун та міністром з європейських питань і клімату Німеччини Анною Люрманн.

Читайте також: Стефанішина обговорила з делегацією ЄС підтримку України на шляху євроінтеграції

Як відомо, Веймарський трикутник - неформальне міжнародне об'єднання Польщі, Франції, Німеччини, яке засновано в 1991 році. У рамках групи періодично відбуваються зустрічі на рівні президентів, глав урядів, міністрів закордонних справ, міністрів оборони тощо. У межах Веймарського трикутника, серед інших, дискутуються також питання щодо вироблення консолідованих позицій трьох держав в українських питаннях. 

Остання зустріч Веймарського трикутника відбулася на рівні глав держав 8 лютого 2022 року. Попередня зустріч міністрів з європейських питань країн “трикутника” відбулася 16 березня 2012 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-