Профільні комітети ВР рекомендували призначити подані кандидатури на посади міністрів

Профільні комітети ВР рекомендували призначити подані кандидатури на посади міністрів

Укрінформ
Профільні комітети Верховної Ради рекомендували призначити Наталію Калмикову, Миколу Точицького, Світлану Гринчук, Матвія Бідного, Ольгу Стефанішину, Германа Сметаніна, Віталія Коваля й Олексія Кулебу на посади очільників відповідних міністерств.

Про це повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів рекомендував Верховній Раді України призначити Калмикову Наталію Фернандівну на посаду міністра у справах ветеранів України", - написав він.

Мельничук також зазначив, що Комітет ВР з питань гуманітарної та інформаційної політики рекомендував парламенту призначити Миколу Точицького на посаду міністра культури та стратегічних комунікацій України.

Зі свого боку Комітет ВР з питань екологічної політики та природокористування рекомендував призначити Світлану Гринчук на посаду міністра захисту довкілля та природних ресурсів України, а Комітет ВР з питань молоді і спорту рекомендував призначити Матвія Бідного на посаду міністра молоді та спорту України.

Водночас Комітет ВР з питань правової політики рекомендував парламенту призначити Ольгу Стефанішину на посаду віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України - міністра юстиції України.

"Комітет Верховної Ради України з питань економічного розвитку рекомендував Верховній Раді України призначити Сметаніна Г.В. на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості України", - додав Мельничук.

Комітет ВР з питань аграрної та земельної політики рекомендував призначити Віталія Коваля на посаду Міністра аграрної політики та продовольства України.

"Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування рекомендував Верховній Раді України призначити Кулебу О.В. на посаду віцепрем'єр-міністр з відновлення України – міністра розвитку громад та територій України", - написав представник уряду.

Читайте також: Президент звільнив Шурму з посади заступника керівника ОП

Як повідомляв Укрінформ, до Верховної Ради ввечері 4 вересня за пропозицією депутатської фракції "Слуга народу" надійшли подання про призначення нових кандидатур у Кабінеті міністрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-