В ОП анонсували зустрічі Зеленського з Байденом, Гарріс і Трампом

В ОП анонсували зустрічі Зеленського з Байденом, Гарріс і Трампом

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський наступного тижня відвідає США, де візьме участь у роботі Генасамблеї ООН та проведе низку зустрічей, зокрема, з президентом США Джо Байденом, віцепрезиденткою Камалою Гарріс і 45-м президентом Дональдом Трампом.

Про це повідомили у четвер в Офісі Президента України, передає Укрінформ.

«Наступного тижня Президент України Володимир Зеленський відвідає Сполучені Штати Америки. Глава держави виступить на Генеральній Асамблеї ООН, зустрінеться з представниками американських оборонних та енергетичних компаній, а також з українською громадою», - заявили в ОП.

На полях Генасамблеї глава Української держави проведе двосторонні переговори з лідерами країн і міжнародних організацій.

«Володимир Зеленський зустрінеться з Президентом США Джозефом Байденом і представить йому План перемоги», - зазначається в повідомленні.

Президент України розраховує обговорити деталі цього Плану, а також підтримку з боку Сполучених Штатів у боротьбі України заради свободи.

Тим часом у Білому домі підтвердили зустріч президентів України і США, уточнивши, що вона відбудеться 26 вересня в Білому домі.

«Лідери обговорять стан війни між Росією й Україною, в тому числі стратегічне планування України та підтримку США для України в її захисті від російської агресії», - заявили в адміністрації Білого дому.

При цьому підкреслюється, що чинна адміністрація США наголошуватиме на своїй «непохитній прихильності підтримувати Україну, поки вона не переможе у цій війні».

Планується також, що Володимир Зеленський зустрінеться з віцепрезиденткою США Камалою Гарріс, представниками Конгресу Сполучених Штатів від обох партій і 45-м Президентом США Дональдом Трампом.

Читайте також: Україна вже повністю підготувала План перемоги - Президент

Як повідомляв Укрінформ, Володимир Зеленський неодноразово заявляв, що представить План перемоги Джо Байдену та кандидатам у президенти Сполучених Штатів – віцепрезидентці Камалі Гарріс і Дональду Трампу. У середу Президент України зазначив, що цей план уже повністю готовий, «усі ключові акценти визначені, є необхідні додатки з деталями».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-