Зеленський після зустрічі з Трампом: Потрібно тиснути на Путіна усіма способами

Зеленський після зустрічі з Трампом: Потрібно тиснути на Путіна усіма способами

Відео
Укрінформ
Україна потребує справедливого миру та розраховує на підтримку й лідерство США у світі, щоби натиснути на Путіна всіма можливими способами та примусити його зупинити війну.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у коментарі Fox News за результатами зустрічі з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом, передає Укрінформ.

«Надзвичайно важливо отримати справедливий мир для людей, особливо для сімей, які втратили своїх дітей. Це велика трагедія», - заявив український лідер.

У відповідь на запитання, що має означати справедливий мир, Зеленський зауважив, що, насамперед, ця війна не повинна була починатися. Він нагадав, що Путін убиває людей, тож «потрібно зробити все, щоби натиснути на нього, щоби він припинив цю війну».

Президент України наголосив, що російські війська досі перебувають на українській території. Тож, продовжив він, треба, щоби тиск на Путіна здійснювався всіма можливими способами.

«Як зупинити війну? Треба тиснути на нього, як можемо», - наголосив Президент України.

Зеленський також підкреслив, що Сполучені Штати є лідером міжнародної підтримки України.

«Ми цінуємо підтримку Сполучених Штатів, ми вдячні США, народу Америки. І, звісно ж, ми розуміємо, що Сполучені Штати можуть бути лідером у будь-яких переговорах», - зауважив Президент України.

Читайте також: Зеленський на зустрічі з Трампом: Україна має перемогти

Також він нагадав, що Україна організовує другий Саміт миру та розраховує на його успіх.

Як повідомляв Укрінформ, зустріч Президента України Володимира Зеленського з кандидатом у президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом пройшла в п’ятницю в Нью-Йорку, в будівлі Trump Tower.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-