Якісні культурні послуги у громадах: результати всеукраїнського опитування

Якісні культурні послуги у громадах: результати всеукраїнського опитування

Укрінформ

17 жовтня о 13:00 відбудеться круглий стіл на тему: “Якісні культурні послуги у громадах: результати всеукраїнського опитування".

Організатор: Міністерство культури та стратегічних комунікацій України.

Спікери: Діана Трима - директорка Департаменту відновлення та культурної реінтеграції деокупованих територій МКСК; Олексій Лях - експерт Офісу підтримки відновлення при МКСК; Ольга Росошанська - голова Держмистецтв; Людмила Колісник - фахівчиня з муніципальних послуг проєкту USAID “ГОВЕРЛА”.

До участі запрошені: представники Асоціації міст України; Асоціації громад, Комітету ВРУ з гуманітарної та інформаційної політики, ОВА та громад. 

Модератор: Дмитро Турчак - керівник Офісу підтримки відновлення при МКСК.

Коротко. Під час заходу буде презентовано всеукраїнське опитування, проведене експертами Офісу підтримки відновлення при Міністерстві культури та стратегічних комунікацій. 

Участь в опитуванні взяли близько 2700 респондентів з 855 громад. Це - представники органів самоуправління громад та фахівці місцевих закладів культури.

Учасники круглого столу також обговорять механізми подолання бар’єрів на шляху якісної трансформації культурних послуг, зокрема, створення Центрів культурних послуг.

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників медіа та реєстрація учасників: anna@ukrinform.com

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу:  https://www.youtube.com/user/UkrinformTV.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Відео:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-