Чиновників Харківської ОДА підозрюють у привласненні понад пів мільйона гривень

Чиновників Харківської ОДА підозрюють у привласненні понад пів мільйона гривень

Фото
Укрінформ
Керівництво одного з департаментів Харківської обласної державної адміністрації підозрюється у привласненні понад пів мільйона гривень бюджетних коштів.

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції.

«Правоохоронці встановили, що до «схеми» з привласнення бюджетних коштів причетні директор одного з департаментів обласної держадміністрації, його заступник та керівник комерційної структури. Фірма останнього виконувала поточний ремонт мереж електропостачання багатоквартирних житлових будинків у м. Лозова. З метою привласнення коштів посадовці вносили завідомо недостовірні відомості щодо обсягу та вартості виконаних робіт», - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, унаслідок таких протизаконних  дій обласному бюджету завдано збитків на суму понад пів мільйона гривень.

Злочинну діяльність посадових осіб викрили оперативники управління стратегічних розслідувань у Харківській області, працівники слідчого управління обласної поліції спільно з прокуратурою.

Читайте також: СБУ викрила привласнення бюджетних коштів посадовцями Міноборони

За даними поліції, у вівторок, 30 червня, директорові департаменту Харківської ОДА, його заступникові та керівникові комерційної структури повідомили про підозру за ч. 4 ст. 191  (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-