Вандалізм на могилах Коцюбайла, Пільщикова й Петриченка: підозрювану помістили до психлікарні - ЗМІ

Вандалізм на могилах Коцюбайла, Пільщикова й Петриченка: підозрювану помістили до психлікарні - ЗМІ

Укрінформ
Жінку, підозрювану в нарузі над могилами загиблих захисників України Дмитра Коцюбайла "Да Вінчі", Андрія Пільщикова "Джуса" та Павла Петриченка, помістили до психіатричної лікарні.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Суспільне з посиланням на Київську міську прокуратуру.

"За клопотанням слідчого, погодженого прокурором, Печерським районним судом підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді поміщення до закладу з надання психіатричної допомоги в умовах, що виключають небезпечну поведінку, строком на 60 днів", – зазначили в прокуратурі.

Читайте також: Вандали розмалювали Український дім у Варшаві, підозрюють російську провокацію

Як повідомляв Укрінформ, 20 червня на території Аскольдової могили в Києві жінка вчинила акт вандалізму на могилах загиблих захисників України – Дмитра Коцюбайла с позивним "Да Вінчі", Андрія Пильщикова з позивним "Джус", а також Павла Петриченка. Того ж дня її розшукали та затримали.

Зловмисниці оголосили підозру за ч. 3 ст. 297 Кримінального кодексу України – наруга над могилою, вчинена з хуліганських мотивів.

У поліції заявили про необхідність проведення судово-психіатричної експертизи для вирішення питання щодо осудності підозрюваної, адже є підстави вважати, що жінка має "певні розлади здоров'я".

Фото: ОГП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-