У Херсоні показали наслідки вечірнього обстрілу росіянами житлового кварталу

У Херсоні показали наслідки вечірнього обстрілу росіянами житлового кварталу

Відео
Укрінформ
У Херсоні показали наслідки вечірнього обстрілу росіянами житлового кварталу міста, внаслідок якого зруйновані приватні будинки, понівечена багатоповерхівка, погоріли автівки.

Відповідне відео у Фейсбуці оприлюднив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Укрінформ.

«Вчора ввечері російські терористи з тимчасово окупованого лівого берега атакували Дніпровський район міста», - написав Мрочко.

За його словами, внаслідок чергового ворожого обстрілу зруйновані приватні будинки, понівечена багатоповерхівка, погоріли автівки, уламками посікло дерева.

Після обстрілу, близько 18 години росіяни скинули вибухівку з дрона у житловий квартал. Поранення отримали два чоловіка.

Мрочко підкреслив, що соціальні працівники Херсонської міської військової адміністрації виїхали на місця ворожих обстрілів та допомагають постраждалим від російської агресії.

Читайте також: На Херсонщині зросла кількість поранених унаслідок обстрілу села Станіслав

Він інформує, що міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно російськими військами 9 разів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Садовому та Антонівці. Зокрема, були пошкоджені багатоповерховий будинок, 6 приватних будинків, газопровід, цивільне та службове авто, а також адмінбудівля.

Як повідомляв Укрінформ, війська РФ за добу обстріляли 19 населених пунктів Херсонщини, поранені семеро людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-