У Херсоні показали наслідки вчорашніх обстрілів Корабельного району

У Херсоні показали наслідки вчорашніх обстрілів Корабельного району

Відео
Укрінформ
Влада показала наслідки вчорашніх ударів по Корабельному району Херсона, де росіяни вдарили по багатоповерхівці.

Як передає Укрінформ, відповідне відео у Телеграмі оприлюднив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

«На відео – Корабельний район Херсона після вчорашніх російських ударів», - написав начальник ОВА.

За його словами, російська війська прицільно вдарили по багатоповерхівці – «прилетіло» по двох квартирах. Також понівечені автомобілі, що були припарковані поруч.

Як інформує Прокудін, внаслідок цих обстрілів вибухову травму та поранення голови зазнав 52-річний чоловік, який знаходився у транспортному засобі. Нині він перебуває у лікарні у середньому стані тяжкості.

У МВА повідомили, що за минулу добу російські війська 7 разів обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади. Ураження зафіксовані в Херсоні та Антонівці.

Читайте також: Кількість поранених унаслідок обстрілів Херсона зросла до п'яти

Зокрема були пошкоджені 3 приватних будинки та 2 багатоповерхівки, СТО, цивільне авто, кав’ярня, будівля магазину та торговельний кіоск.

Унаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу 5 людей зазнали поранень різних ступенів тяжкості.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області минулої доби, 21 липня, внаслідок російських ударів поранень зазнали дев'ятеро людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-