Для пересування Донецькою областю неурядові організації мають отримати дозволи

Для пересування Донецькою областю неурядові організації мають отримати дозволи

Укрінформ
Представникам неурядових організацій для відвідування населених пунктів Донецької області, де тривають активні бойові дії, потрібен письмовий дозвіл військових адміністрацій відповідних населених пунктів.

Про це у Телеграмі повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, передає Укрінформ.

"Рішенням Ради оборони Донецької області ввели тимчасове обмеження руху транспортних засобів та осіб, зокрема представників громадських, благодійних, гуманітарних організацій та їхніх транспортних засобів на територіях населених пунктів, де ведуться активні бойові дії", - йдеться у повідомленні.

За словами Філашкіна, для пересування та роботи в цих громадах Донецької області неурядовим організаціям відтепер необхідно письмово звертатися до відповідної військової адміністрації населеного пункту.

Читайте також: Президент: Силам оборони вдалося зменшити штурмовий потенціал ворога на Донеччині

Зазначається, що у разі, якщо безпекова ситуація дозволятиме перебувати у громаді без ризику для життя, військова адміністрація має надати письмовий дозвіл на перебування в громаді.

Раніше Укрінформ повідомляв, що росіяни за добу 2816 разів били по Донеччині, пошкоджені понад пів сотні цивільних об’єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-