У «Резерв+» відтепер підвантажуються актуальні дані про бронювання

У «Резерв+» відтепер підвантажуються актуальні дані про бронювання

Укрінформ
У застосунку Резерв+ зʼявилася можливість підвантажувати актуальні дані про бронювання до електронного військово-облікового документа. Послуга доступна лише для працівників критично важливих для держави підприємств і тих, які забезпечують потреби Сил оборони.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомила пресслужба Міноборони.

«Працівникам критично важливих підприємств та ВПК більше не потрібно носити паперові документи про бронювання. Вони можуть показати інформацію у застосунку Резерв+ на смартфоні. Статус бронювання можна отримати легко, зручно та без жодних черг і паперової рутини», — повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрових трансформацій Катерина Черногоренко.

Як зазначається, заброньовані громадяни отримуватимуть push-повідомлення про появу статусу бронювання в реєстрі військовозобов'язаних Оберіг.

Читайте також: У Міноборони хочуть зробити «Резерв+» повноцінним цифровим аналогом ТЦК

Щоб отримати актуальний статус після отримання сповіщення необхідно: натиснути на кнопку з трьома крапками на головному екрані; у спадному меню вибрати «Оновити документ».

Як повідомляв Укрінформ, 23 липня у застосунок Резерв+ додано позначку «Дані уточнено вчасно», що має спростити перевірку документа уповноваженими органами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-