Українці зможуть обрати вчителя року на порталі «Дія.Освіта»

Українці зможуть обрати вчителя року на порталі «Дія.Освіта»

Укрінформ
На порталі «Дія.Освіта» вперше пройде голосування за переможця національної премії Global Teacher Prize Ukraine у номінації «Вибір українців».

Про це повідомила у Телеграмі пресслужба Міністерства цифрової трансформації, передає Укрінформ.

«Global Teacher Prize Ukraine — одна з найпрестижніших національних премій, яка відзначає досягнення педагогів у розвитку української освіти. На порталі «Дія.Освіта» вперше проведуть опитування в категорії «Вибір українців», - йдеться в повідомленні.

Як зазначають організатори голосування, Global Teacher Prize Ukraine, окрім головного переможця, визначає вчителів у різних номінаціях — наприклад, таких як «Учитель-новатор», «Вибір серцем» чи «Вибір українців». За допомогою народного опитування українці зможуть визначити серед 10 фіналістів вчителя, чия професійна історія та підходи заслуговують на відзнаку.

Переможці та фіналісти отримають кошти на здійснення професійних мрій та проєктів, а також представляють Україну на міжнародній арені.

Читайте також: Кабмін інвестував ₴7,5 мільярда у будівництво укриттів для шкіл

Голосування триватиме до 1 жовтня включно.

Як повідомлялося, у 2023 році до десятки найкращих вчителів світу за версією премії Global Teacher Prize вперше потрапив українець: вчитель української мови та літератури, переможець Global Teacher Prize Ukraine 2021 Артур Пройдаков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-